NADOKENSKE ZUNANJE ŽALUZIJE

Tukaj smo, da vam pomagamo

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri izbiri, načrtovanju ali montaži žaluzij, vam bodo naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki z veseljem svetovali in pomagali na vsakem koraku. Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš dom.

Nadokenske zunanje žaluzije

  IDEALNO ZA NOVOGRADNJE

  Gradite hišo, pa ne veste, katere žaluzije bi izbrali za svoj novi dom? Nadokenske žaluzije so odlična izbira za novogradnje, saj jih skupaj z oknom vgradimo v eno odprtino in s tem poskrbimo, da so na objektu praktično nevidne.


  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  5 let garancije na vaš novi izdelek

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Zaščita pred vročino in bleščanjem

  IZDELAVA PO MERI

  Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt


  NADOKENSKE ZUNANJE ŽALUZIJE HERO.5/.5X

  Nadokenski sistem zunanjih žaluzij HERO.5/.5X bo navdušil vse, ki gradite nov objekt. Omarica iz poliuretanske pene z odličnimi izolativnimi lastnostmi se skupaj z oknom vgradi v eno odprtino.

  Ta enostaven način vam omogoča kombiniranje žaluzij in rolet na istem objektu – v omarico lahko namreč vgradimo ene ali druge.

  Z vgradnjo integriranega komarnika lahko poskrbimo tudi za zaščito pred insekti in maksimalno udobje.

  W/M2K TOPLOTNA PREHODNOST: 0,39
  SERVISNA ODPRTINA (MM): 130
  BARV LAMEL: 10

  S pomočjo integriranih komarnikov, ki se skupaj z žaluzijami vgradijo v omarico, poskrbite za optimalno senčenje in zaščito pred nadležnimi insekti. Kadar komarnika ne potrebujete, ga preprosto navijete nazaj v omarico, kjer je praktično neopazen. Lahko se odločite za takojšnjo vgradnjo, ali pa komarnike v pred pripravljeno omarico dodate kasneje.

  Sistem zunanjih žaluzij HERO vam omogoča, da dosežete popolno zatemnitev. So odlična izbira za spalne prostore, saj z zatemnitvijo (ta je podobna kot pri roletah) poskrbite za miren in trden spanec. Obiščite naš salon in se v živo prepričajte, da so žaluzije Roltek prava izbira za vas.

  Lamele žaluzij HERO so oblikovane tako, da kadar so zaprte izgledajo podobne roletam. Na objektu lahko kombinirate obe vrsti senčil in tako zagotovite, da ima vsak prostor senčilo, ki vam nudi največ funkcionalnosti.

  Izbirate lahko med dvema različnima oblikama lamel – dizajn P in dizajn S. Oblikovane so tako, da zagotavljajo maksimalno temnenje in poskrbijo za usklajen izgled objekta, kadar kombiniramo žaluzije in rolete. Dizajn P lamel je zaradi edinstvene oblike zaščiten tudi s patentom.

  ENA OMARICA ZA ŽALUZIJE IN ROLETE

  PURO 2.XR omarica iz poliuretanske pene vam omogoča, da na istem objektu kombinirate rolete ali žaluzije - vanjo lahko namreč vgradimo obe vrsti senčil. Na ta način lahko v spalnici zagotovimo popolno zatemnitev in boljše upravljanje vpada svetlobe v dnevni sobi.

  VODILA

  Posebna vodila, izdelana iz treh delov, poskrbijo za še več estetike in varnosti. Vodilo vsebuje samo tiste, dele, ki jih potrebujete. V kolikor se na primer odločite, da ne želite integriranega komarnika, vodilo ne bo vsebovalo dela za njegovo delovanje.

  VLOŽEK V VODILIH ZA TIHO DELOVANJE

  Za tiho delovanje, kadar se lamele premikajo po vodilih, so vsa vodila zunanjih žaluzij HERO opremljena s plastičnim vložkom. Le ta poskrbi, da kovinski zatiči lamel tudi v primeru močnega vetra ne bodo ropotali po vodilih.

  DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

  Sredice vrvic so izdelane iz kakovostnega kevlarja. Gre za material, katerega navezna trdnost je 5x večja kot pri železu, zato se vrvica nikoli ne raztegne. Tako smo poskrbeli, da so žaluzije HERO tudi po dolgih letih uporabe popolnoma poravnane.

  Galerija