Notranje žaluzije

Notranje žaluzije – cena in druge informacije

Za individualno ponudbo, ki bo ustrezala vašim potrebam pošljite povpraševanje s čim več informacijami o objektu. Za žaluzije (notranje) cena namreč ni enotna, odvisna je od modela, ki ga izberete in pa seveda oblike in potreb vašega prostora.

notranje žaluzije baner

Pošljite povpraševanje

  IDEALNA REŠITEV ZA NOVOGRADNJE IN ZAKLJUČENE OBJEKTE

  Žaluzije (notranje ali zunanje) so odlična izbira za vse vrste objektov, saj omogočajo nadzor nad svetlobo, zagotavljajo zasebnost ter so prilagodljive in trajne.

  notranje žaluzije

  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  5 let garancije na vaš novi izdelek

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Zaščita pred vročino in bleščanjem

  IZDELAVA PO MERI

  Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt


  notranje žaluzije roltek

  Notranje žaluzije

  Notranje žaluzije so priljubljena izbira za številne lastnike domov zaradi njihove funkcionalnosti in estetskega videza. Zagotavljajo natančen nadzor nad svetlobo, ohranjajo zasebnost, izboljšujejo energetsko učinkovitost, so enostavne za namestitev in upravljanje, ter so na voljo v različnih barvah, materialih in stilov.

  Če iščete način, kako izboljšati funkcionalnost in estetiko svojega doma, ne pozabite na notranje žaluzije – cena se vam lahko hitro povrne v obliki prihrankov za ogrevanje in hlajenje vašega doma.

  Izdelane so iz aluminija in so na voljo v dveh različnih širinah lamel – 25 in 16 mm. Dolžino žaluzij prilagodimo velikosti vaših oken. Izbor barve lamel je mogoč iz širokega nabora standardnih barv, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu in željam. Na voljo je kar 51 različnih barv za žaluzije (notranje) zato boste zagotovo našli tako, ki se bo skladala s celotnim dizajnom vašega prostora.

  Vse  zaključne lamele, maske in vodila so izdelana iz prašno barvanega aluminija. Aluminij, ki je vedno prašno barvan, ne bo zbledel in ne bo potreboval ponovnega barvanja, zato bo vzdrževanje teh senčil preprosto, hitro in enostavno.

  Izbirate lahko med 8 standardnimi barvami in več kot 220 različnimi barvnimi odtenki, kadar gre za po naročilu izdelane notranje žaluzije. Cena je odvisna od prostora, obsega in zahtevnosti dela.

  Izbirate lahko med možnostmi ročnega ali motornega upravljanja. Na voljo je standardno upravljanje s paličico, ki uravnava naklon lamel in vrvico za spuščanje in dviganje senčil. Določene izvedbe ponujajo tudi možnost upravljanja s stekleno paličico ali perlasto verižico.

  Seveda se lahko odločite tudi za motorno upravljanje žaluzije (notranje), pri čemer lahko senčilo kontrolirate s pomočjo daljinca, stikal ali celo pametnega telefona. V kolikor se odločite za to možnost, bodo tudi linije okna izgledale bolj elegantno, saj na steni ne bo palice za upravljanje.

  Če želite poskrbeti, da se bodo notranje žaluzije popolnoma ujele z dizajnom vaših prostorov, vam jih lahko izdelamo po meri. Na ta način bomo lahko poskrbeli, da se bodo senčila popolnoma prilegala vašim oknom in izgledu celotnega prostora.

  Naši strokovnjaki vam bodo skozi celoten proces svetovali in vam pomagali pri izbiri ustreznih materialov, barv in obliko, ki bodo usklajene z vašimi željami in potrebami. Naše notranje žaluzije bodo poskrbele, da boste lahko uživali v udobju in zasebnosti vašega doma.

  Poskrbeli bomo, da bodo žaluzije, ki jih boste izbrali za svoj prostor čim hitreje tudi montirane. Naši izkušeni in izobraženi monterji vedno poskrbijo za pravilno in kakovostno montažo žaluzij. Monterska ekipa zagotovi popolno učinkovitost delovanja senčil, ki ustrezajo vsem željam in potrebam uporabnika.

  Kako izbrati prave žaluzije (notranje ali zunanje)?

  Za izbiro pravih žaluzij je potrebno upoštevati več pomembnih dejavnikov, kot so funkcionalnost, slog, vrsta materiala, velikost in seveda tudi proračun. Pri odločanju med notranjimi ali zunanjimi žaluzijami upoštevajte njihov namen in pa skladnost s celotnim objektom.

   

   • Funkcionalnost: Ali želite, da vam žaluzije pomagajo nadzorovati svetlost prostora in zagotavljati zasebnost ali želite, da delujejo kot zaščita pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi?
   • Slog: Razmislite, kakšne vrste senčil bi najbolj ustrezale vašemu prostoru in potrebam? Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in oblikami, ki bodo pomagale zagotoviti usklajen videz celotnega objekta in prostorov.
   • Material: Izberite žaluzije narejene iz materiala, ki bo dolgo obstojen in enostaven za vzdrževanje. Naše žaluzije so izdelane iz prašno barvanega aluminija, trpežnega materiala, ki je odporen na različne vremenske razmere.
   • Velikost: Pri izbiri žaluzij priporočamo, da se še pred začetkom projekta posvetujete s strokovnjakom. Ta vam bo lahko svetoval kakšno vrsto žaluzij izbrati ter kakšna širina in dolžina lamel bo za vas najbolj primerna.
   • Proračun: Strokovnjak vam bo lahko svetoval tudi pri planiranju proračuna, kadar se odločate za notranje žaluzije. Cena je namreč odvisna od zahtevnosti objekta in oblike oken in vrat na katere želite namestiti žaluzije.

  Galerija

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Za kakšne prostore so najbolj primerne notranje žaluzije?

  Notranje žaluzije so primerne za različne prostore v osebnih ali poslovnih prostorih. So odlična izbira za spalnice, kuhinje, dnevne sobe in pisarne. Omogočajo nadzorovanje nad svetlobo in ohranjanje zasebnosti ter so preproste za vzdrževanje. V spalnicah omogočajo zatemnitev prostora, v dnevnih sobah zagotavljajo zasebnost, v kuhinjah so funkcionalne in enostavne za čiščenje, v pisarnah pa pomagajo kontrolirati bleščanje na zaslonih računalnikov. Brez dvoma so notranje žaluzije funkcionalen in estetski dodatek v kateremkoli prostoru.

  Ali so notranje žaluzije energetsko učinkovite?

  Notranje žaluzije lahko s svojimi izolacijskimi lastnostmi pripomorejo k energetski učinkovitosti prostora. Pozimi zmanjšajo količino toplote, ki uhaja skozi okna, poleti pa uravnavajo količino sončne toplote, ki vstopa v prostor. S pravilno postavitvijo notranjih žaluzij lahko zmanjšate celo uporabo umetne razsvetljave, saj vam omogočajo nadzor nad količino naravne svetlobe, ki vstopa v objekt. Če želite zmanjšati stroške ogrevanja in hlajenja ter poskrbeti za večjo energetsko učinkovitost vam pri tem lahko pomagajo tudi notranje žaluzije. Cena postavitve se namreč hitro povrne v obliki prihrankov za ogrevanje in hlajenje.