POŠEVNE ZUNANJE ŽALUZIJE

Tukaj smo, da vam pomagamo

Potrebujete senčilo za okna nepravilnih oblik, pa ne veste kaj izbrati? V podjetju Roltek vam nudimo funkcionalne rešitve za senčenje objektov sodobne arhitekture. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo poiskali pravo rešitev za vaš objekt!

Poševne zunanje žaluzije

  IDEALNA REŠITEV ZA NOVOGRADNJE IN ZAKLJUČENE OBJEKTE

  Okna nepravilnih oblik so danes ključni element sodobne arhitekture. V podjetju Roltek vam nudimo funkcionalne zunanje žaluzije, ki lahko zasenčijo okna skoraj vseh oblik. Z usklajenimi žaluzijami bo vaš objekt deloval moderno in usklajeno.


  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  5 let garancije na vaš novi izdelek

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Zaščita pred vročino in bleščanjem

  IZDELAVA PO MERI

  Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt


  Poševne žaluzije TERO

  POŠEVNE ŽALUZIJE TERO

  Sistem TERO je primeren tako za dokončane kot tudi za novozgrajene stavbe. Na voljo so številne različice maske v vseh višinah, možna pa je vgradnja pod ali nad ometom. Standardno upravljanje deluje na motor, po želji pa sta na voljo tudi daljinsko in inteligentno upravljanje. Na voljo so lamele P in S oblike. Poševne žaluzije Tero tako kot ostale sisteme po meri prilagodimo vašemu objektu.

  MINIMALNA VIŠINA MASKE (MM): 250
  MAKSIMALEN NAKLON V STOPINJAH: 40
  BARVNIH KOMBINACIJ:80

  Žaluzije sistema TERO lahko za vas po meri izdelamo z masko in vodili sistemov HERO.1 in HERO.2. Najmanjša višina maske, ki je na voljo je 250mm. Če potrebujete pomoč pri izbiri, vam bo naša ekipa z veseljem svetovala!

  Na voljo so lamele v inovativnih dizajnih oblike P in S. Zaradi posebnega dizajna lahko žaluzije zagotavljajo maksimalno temnenje in poskrbijo za usklajen izgled objekta, tudi kadar kombiniramo žaluzije in rolete. Zaradi svoje edinstvene oblike je lamela P zaščitena s patentom.

  Sistem zunanjih žaluzij tipa TERO je opremljen z motornim pogonom. Pri tem sistemu je na poševnem delu možno samo upravljanje naklona, na ravnem delu pa je na voljo tudi dviganje in spuščanje.

  Da bi zagotovili njihovo trpežnost in dolgo življenjsko dobo so naše žaluzije izdelane iz najbolj kakovostnih materialov. Vodila za žaluzije iz prašno barvanega ekstrudiranega aluminja so robustna, lahka in odporna na različne zunanje vplive. Vložek iz gume v vodilih poskrbi, da sistem deluje skorajda neslišno in preprečuje ropotanje žaluzij tudi v primeru močnega vetra.

  V podjetju Roltek ponujamo primere za (skoraj) vse različne oblike in potrebe. Naša strokovna in izkušena ekipa se bo z veseljem potrudila in vam svetovala in pomagala pri vsakem koraku.

  Zakaj izbrati Roltek žaluzije?

  Podjetje Roltek na podlagi dolgoletnih strokovnih izkušenj in z uporabo visokokvalitetnih materialov izdeluje inovativne in učinkovite rešitve za senčenje vaših prostorov. Da bi zagotovili pravo rešitev za različne vrste in potrebe objektov vam ponujamo širok nabor različnih vrst in modelov senčil. Naša strokovna ekipa vam bo na vsakem koraku z veseljem pomagala in vam svetovala pri izbiri pravih senčil, načrtovanju in njihovi gradnji v vaš objekt.

  Galerija