O nas

Popolna izbira za vaš naslednji projekt

Mi smo ROLTEK, razvijamoustvarjamomontiramo senčila

Roltek je vodilno podjetje na področju senčil, ki že več kot 25 let ustvarja in oblikuje inovativne rešitve za udobno bivanje v vašem domu in drugih objektih. S predanostjo, zavezanostjo h kakovosti, estetiki in trajnosti ustvarjamo edinstvene izdelke, ki zagotavljajo dolgotrajno zadovoljstvo naših strank.

NAŠE POSLANSTVO

V podjetju Roltek želimo svojim strankam zagotavljati kakovostne in inovativne rešitve na področju senčil, ki bodo izboljšale njihovo kakovost bivanja.

NAŠA VIZIJA

S strokovnim svetovanjem in ponudbo celovitih rešitev želimo svojo ponudbo in storitve prilagoditi individualnim potrebam vsakega posameznika.

ZAKAJ IZBRATI NAS

Naše stranke so naša glavna prioriteta, za katere si, z uporabo najnovejših tehnologij in vrhunskih materialov prizadevamo ustvariti trajno vrednost naših izdelkov.
0
+
Zadovoljnjih strank
0
Let v obratovanju
0
Prodajni saloni
0
Države

Kdo smo

Kakovostna senčila za vsak življenjski slog

Smo družinsko podjetje, ki že več kot 25 let deluje na področju senčil za domove in poslovne prostore. Do svojega dela pristopamo s strastjo in predanostjo in vedno poskrbimo za kakovost in trajnost naših izdelkov. Z veseljem prisluhnemo potrebam naših strank in za njih poiščemo rešitve, ki bodo zadovoljile njihove potrebe in želje.